CUINA DE MERCAT

NOM DEL CURS:
 Cuina de Mercat

OBJECTIUS GENERALS:

Aprendre a realitzar menús complets (entrants, primers i postres) aprofitants els aliments de cada temporada
Realitzarem menús especials i elaboracions típiques segons les festes (tots sants, nadal, pasqüa...)

ESPAIS I RECURSOS:

Realitzarem el curset a Peko, on disposem d’una cuina completa

CONEIXIMENTS PREVIS RECOMANATS:

No son necessaris

EINES I MATERIALS A APORTAR PER L'ALUMNE:

Ganivets (puntilla i cebollero)

CONTINGUT:

- Talls de cuina, teoria i pràctica
- Cada dia realitzarem tres elaboracions, dividint al grup en tres subgrups, cadasqun realitzara l’entrant, el plat principal o les postres, segons el que els toque cada dia.


METODOLOGIA:

Introducció als talls de cuina amb un dossier i la posterior pràctica
El curs es bàsicament pràctic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario