NOM DEL CURS:
Cuina de Mercat
|
|||
OBJECTIUS GENERALS:
Aprendre a realitzar menús
complets (entrants, primers i postres) aprofitants els aliments de cada
temporada
Realitzarem menús especials i
elaboracions típiques segons les festes (tots sants, nadal, pasqüa...)
|
|||
ESPAIS I RECURSOS:
Realitzarem el curset a Peko,
on disposem d’una cuina completa
|
|||
CONEIXIMENTS PREVIS RECOMANATS:
No son necessaris
|
|||
EINES I MATERIALS A APORTAR PER
L'ALUMNE:
Ganivets (puntilla i cebollero)
|
|||
CONTINGUT:
- Talls de cuina, teoria i
pràctica
- Cada dia realitzarem tres
elaboracions, dividint al grup en tres subgrups, cadasqun realitzara l’entrant,
el plat principal o les postres, segons el que els toque cada dia.
|
|||
METODOLOGIA:
Introducció als talls de cuina
amb un dossier i la posterior pràctica
El curs es bàsicament pràctic.
|
CUINA DE MERCAT
Suscribirse a:
Entradas (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario