CUINA. TALLERS TEMÀTICS

NOM DEL CURS:

















Cuina. Tallers temàtics
Tallers de 10 h
Preu: 20 €
Lloc: Avingudadel Grau, 4

OBJECTIUS:

Aprendre a preparar diferents plats amb un ingredient principal.
Per completrar el curs de cuina de Mercat  que ve realitzant-se des de fa uns anys, en esta edició encetem uns tallers temàtics per coneixer millor alguns dels ingredients més utilitzat en qualsevol recetari. Tots estos productes  permeten una gran varietat  d’el·laboracions i són la base principal d‘innumerables plats, tant en la cuina tradicional com en la més sofisticada. 


PROGRAMA  2Q- DE FEBRER A MARÇ:



5. ARROSSOS MELOSOS
Del 26 FEBRER al 7 de MARÇ de 2018
Dilluns, dimarts i dimecres de 17.30 a 19.30
Inscripcions: del 19 al 23 de febrer.

-        dilluns 26,  Arròs melós de peix
               
-        dimarts 27, Arròs melós de secret ibèric i bolets
                   
-        dimecres 28, Arròs melós de sépia i penques
                       
-        dilluns 5,    Arròs melós d'ànec i foie
                    
-        dimarts 6,   Fideuà melosa de galtes de vedella
                    
-        dimecres 7,  Arròs melós de costelles i alls tendres


6. PEIX 
Del 16  al 25 d'ABRIL de 2018
Dilluns, dimarts i dimecres de 17.30 a 19.30 
Matrícula: del 26 de març al 16 d'abril

- Dilluns 16      - Cruet de polp. 
                          -Suquet de mussola o rajada. 
- Dimarts 17     - Sardines en escabetx 
                        - Pastís d’escorpa i gambetes amb salsa de piquillos. 
-Dimecres 18 - Coques escaldades amb espencat, capellà a la flama 
                                  i allioli de la vera.
                               - Sopeta de meló i atmetlla amb rap en all-i-pebre 
-Dilluns 23       - Amanida de peix i marisc amb maonesa de cítrics 
                                 i pesto de rúcola. 
                          - Gaspatxo mariner  
-Dimarts 24     - Llenguado amb muselina de llima i alls tendres. 
                              - Pollastre amb llamàntol. 
-Dimecres 25  - Curri roig amb caballa.  
                         - Curri verd amb vieires i lluç. 



7. LES POSTRES  
Del 21 al 30 de MAIG de 2018
Dilluns, dimarts i dimecres de 17.30 a 19.30 
Matrícula: del 7 al 21 de maig

Dilluns 21:     Strudel 
Dimarts 22:    - Galette amb frangipane 
                                 i fruits rojos. 
Dimecres 23  -Tarta de trufa.

Dilluns 28:     - Mousse de maduixes amb crumble i                               melmelada. 
Dimarts 29:    - Tarta de taronja i trufa cuita. 
  
Dimecres 30: - Pastís de pera i mascarpone. 


2 comentarios:

  1. Buenos dias.
    Este último taller de Arroces Melosos que se distribuye en seis dias, si es a 2 horas por dia, son 12 horas. Es correcto? Entiendo que en la cocina el tiempo es dificil medirlo pero es por aclarar si la inscripcion al taller es para todos los dias o sólo una semana u otra. Es una duda que tengo. Gracias.Rosario

    ResponderEliminar
  2. El Taller consta, efectivament, de 12 h i la matrícula és completa per als sis dies. Unicament a efectes d'administració ho considerem un curs de 10 h.

    ResponderEliminar