CUINA. TALLERS TEMÀTICS

NOM DEL CURS:

















Cuina. Tallers temàtics
Tallers de 10 h
Preu: 20 €
Lloc: Avingudadel Grau, 4

OBJECTIUS:

Aprendre a preparar diferents plats amb un ingredient principal.
Per completrar el curs de cuina de Mercat  que ve realitzant-se des de fa uns anys, en esta edició encetem uns tallers temàtics per coneixer millor alguns dels ingredients més utilitzat en qualsevol recetari. Tots estos productes  permeten una gran varietat  d’el·laboracions i són la base principal d‘innumerables plats, tant en la cuina tradicional com en la més sofisticada. 


PROGRAMA:

1. COQUES
 13, 14, 15, 20, 21 i 22  de NOVEMBRE 2017

Inscripcions del 24 al 30 d'octubre
Sorteig 31 d'octubre a les 10.30 h
Matrícula del 7 al 10 de novembre


-        dilluns 13 Coca pasta bona, verduretes,  blanquet + allioli
                                Coca de mida

-        dimarts 14,   Coca de pasta bona, ceba confitada i sardina en escabetx
                            Coca de xocolate

-        dimecres 15,   Coques de dacsa, rovellons, alls tendres i floricol
                               Coca de carabassa

-        dilluns 20,    Coques del forat amb pisto i bonyítol
                                 Tortà d'atmetlla

-        dimarts 21,   Pastissets escaldats amb gambeta i ceba
                                 Coca de poma caramel

-        dimecres 22,    Pastissets de carn al curri
                                     Plumcake amb fruita escartxada

                                    

2. RECEPTES NADAL  
 11, 12 i 13 de DESEMBRE 2017



-        dilluns 11 Terrina de foie i fruits secs
                                 Corder amb codonys

-        dimarts 12,   Pastela d'ànec, bolets i poma
                            Abadejo amb gamba i fenoll caramel

-        dimecres 13,   Profiterols amb gambetes                                                 
                     Rost-beef amb moniato i crema de feta


3. LLEGUMS
22, 23, 24, 29, 30 i 31 de GENER 2018.




      -        dilluns 22,  Amanida de llentilles del Puy
                                Pèsols i sépia amb alls fregits

-        dimarts 23, Cigrons amb tonyina
                               Muffins de llentilles amb fruits rojos i taronja

-        dimecres 24, Latkes de cigrons
                                 Faves i carxofes amb cansalada cruixent i pesto

-        dilluns 29,    Fesols amb abadejo, espinacs i botifarra
                                 Gal·letes de sigrons

-        dimarts 30,   Donna de llegums
                                 Cigrons thai

-        dimecres 31,  Llentilles amb vinagre, ternera...
                                   Magdalenes de fesols negres



4. ARROSSOS MELOSOS
12,13,14, 19,20 i 21 de FEBRER de 2018.



-        dilluns 12,  Arròs melós de peix
               
-        dimarts 13, Arròs melós de secret ibèric i bolets
                   
-        dimecres 14, Arròs melós de sépia i penques
                       
-        dilluns 19,    Arròs melós d'ànec i foie
                    
-        dimarts 20,   Fideuà melosa de galtes de vedella
                    
-        dimecres 21,  Arròs melós de costelles i alls tendres


2 comentarios:

  1. Buenos dias.
    Este último taller de Arroces Melosos que se distribuye en seis dias, si es a 2 horas por dia, son 12 horas. Es correcto? Entiendo que en la cocina el tiempo es dificil medirlo pero es por aclarar si la inscripcion al taller es para todos los dias o sólo una semana u otra. Es una duda que tengo. Gracias.Rosario

    ResponderEliminar
  2. El Taller consta, efectivament, de 12 h i la matrícula és completa per als sis dies. Unicament a efectes d'administració ho considerem un curs de 10 h.

    ResponderEliminar